Algemene voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden SportvoedingWielrennen.nl, onderdeel van AthleteSportsWorld.com (particulier)

Hieronder vind je onze algemene voorwaarden. In vele webshops vind je uitgebreide en ingewikkelde voorwaarden waar heel veel kleine lettertjes in staan. Zo was het ook bij ons. Wij zijn echter van mening dat het ook anders kan. Doelstelling is om samen tot een oplossing te komen!!

  •  Op het moment dat je bij ons besteld dan heb je een betalingsplicht. Dat wil zeggen dat je daadwerkelijk de bestelling moet betalen. Zie je af van de bestelling? Geef het ons dan door via het contactformulier of via een reply op je orderbevestiging. Betaalde bestellingen storten wij dan terug. Let wel dat dit soms 2 a 3 werkdagen kan duren.
  • Niet tevreden? Neem contact met ons op en dan zoeken we samen naar een oplossing. Dit kan via het  of telefonisch.
  • Wil je de producten retour sturen? Stuur ons een bericht via het contactformulier en dan bespreken we hoe dit in zijn werk gaat. Je hebt bij ons 30 dagen te tijd om de producten kostenloos retour te sturen.
  • Stuur je een deel van de bestelling retour, dan zijn de retour kosten voor jouw rekening. Stuur je alles terug dan betalen wij de retourkosten. Het kan voorkomen dat wij je vragen om de verzendkosten voor te schieten. Zodra de spullen bij ons binnen zijn krijg je jouw geld weer teruggestort (+ eventueel de verzendkosten). Dit duurt 2 a 3 werkdagen. 
  • Wij zullen altijd ons uiterste best doen om jouw bestelling (mits voor 17u besteld op werkdagen of Same Day delivery via Fietskoeriers) dezelfde dag toe te sturen. De verzending gaat altijd via Post NL of indien geselecteerd Fietskoeriers.nl. Je ontvangt automatisch een email met een Track and Trace nummer.
  • Voor bestellingen op de afhaal adressen ontvang je een bericht wanneer deze voor je klaar staat.
  • Mocht er iets niet op voorraad zijn, dan nemen we contact met je op. Het kan soms voorkomen dat we een alternatief opsturen zodat jouw bestelling niet vertraagd wordt. Wij proberen hiervoor wel eerst contact met je te hebben om het alternatief voor te leggen. Ben je het niet eens met het alternatief? Neem dan contact met ons op om samen tot een oplossing te komen.
  • Wil je iets kopieren van onze website? Neem dan even contact met ons op. Dit kan via het contactformulier .

Webwinkelkeur SportvoedingTriathlon.nlEen tevreden klant en een goede correct serivce staat hoog bij ons in het vaandel!! Je kunt de recensies hier lezen van onze klanten.

Ben jij tevreden? Vertel het anderen! Ben je ontevreden? Vertel het ons!!

Verder ben je altijd van harte welkom in onze Showroom/magazijn in Amsterdam. Bel of mail je wel even als je komt? 
Wij zijn er namelijk niet altijd de gehele dag door….

Tot snel.

Groet, 

Matthias

SportvoedingWielrennen.nl is onderdeel van AthleteSportsWorld.com
Schollenbrugstraat 10-hs
1091 EZ AMSTERDAM

KVK: 50511289