• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Garantie & Retouren

Garantie

SportvoedingWielrennen.nl zal altijd zijn best doen dat jouw bestelling correct bij je wordt afgeleverd. Helaas zijn wij ook afhankelijk van derden in dit proces. Mocht de verpakking beschadigd aankomen (en de producten beschadigd zijn) dan verzoeken wij je dit direct aan ons te melden. Dit kun je het makkelijkste en snelste doen via het contactformulier. 

Afhankelijk van de schade zullen wij met je in overleg gaan om de schade zo goed en zo snel mogelijk op te lossen.

Niet goed, geld terug
Bent u niet tevreden over het product dan kun je het 30 dagen gebruik maken van je herroepingsrecht. Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat wij je een een retouretiket kunnen sturen (deze is dan 3 werkdagen geldig) Wij zullen de waarde van de geretourneerde producten aan je terugstorten. Retouren dienen altijd eerst schriftelijk aangekondigd te worden o.v.v. een reden van retour.

Wanneer u de volledige bestelling retourneert, dan krijgt u het gehele factuurbedrag inclusief verzendkosten voor de heenzending gecrediteerd.

Kosteloos retourneren
Bij een garantie of defect kun je het product retourneren. Om het geheel te bespoedigen vragen wij je een garantie of defect aan te melden via het contactformulier met een duidelijke klachtomschrijving. Zodoende komt het direct bij de juiste persoon terecht. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per email toegestuurd.

Verpak ten alle tijde uw bestelling zeer goed en degelijk om verdere beschadigingen te voorkomen.

Garantietermijn Non-Food
De garantietermijn op non-food is altijd minimaal 2 jaar. Langere garantietermijnen staan of op onze website aangeven of in de documentatie die u ontvangt bij uw bestelling. 

Hoe vraagt u garantie aan
Uw aanvraag van garantie kunt u doen via het contactformulier. Vermeldt u svp duidelijk uw ordernummer, naam webshop in het onderwerp en geeft u aan wat defect is met een duidelijke klachtomschrijving. Naar aanleiding van uw aanvraag kunnen wij u vragen om digitale foto's (let u svp op het aantal Kb per foto).