• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Vanuit passie, interesse en expertise is SportvoedingWielrennen.nl in 2011 ontstaan. Vanaf zijn jeugd is oprichter Matthias een gepassioneerd sporter: judo, basketbal (Junioren Eredivisie) roeien (Henley Royal Regatta, Head of the Charles), skien, zwemmen, hardlopen en natuurlijk wielrennen.

In 2010 volgde zijn ultieme uitdaging... het fietsen van de gehele Tour de France. Samen met 14 vrienden haalde hij €100.000 euro op voor Stichting Kika door 1 dag voor de profs elke kilometer te fietsen. In die periode heeft hij de waarde van goede voeding, materialen en verzorging ontdekt. 

Met de kennis vanuit zijn opleidingen, praktijk en partners heeft Matthias al vele amateurs, professionals en teams geadviseerd. Ook houdt hij regelmatig lezingen over het gebruik van sportvoeding aan groepen vrienden, teams en verenigingen. Dit doet hij in de showroom of op locatie. 

Vanaf 2010 heeft Matthias ook de zwemsport opgepakt om zich zo toe te leggen op triathlons. Dit heeft oa geresulteerd in een mooi prestatie tijdens de Ironman 70.3 in Aix en Provence in 2013.

Persoonlijke service, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Matthias. Dit mag je dus ook verwachten op het moment dat je besteld bij SportvoedingTriathlon.nl of een vraag instuurt. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze, of wil je even vrijblijvend sparren over een evenement, neem dan gerust contact met ons op. 

Sinds 2013 zijn wij flink aan het groeien en proberen wij een gebalanceerd assortiment aan te bieden. Wij zullen geen producten verkopen waar wij niet achter staan of geen goede ervaringen mee hebben. De samenwerking met onze partners en leveranciers is gebasseerd op vertrouwen. Dit is onze basis, onze kern... en daar voelen wij ons goed bij. De uiteindelijke doelstelling is dat de sporter het beste uit zijn prestatie kan halen. 

Zo kun je voor wetsuits, trisuits, triathlonfietsschoenen, tijdrithelmen en andere triathlon gerelateerde producten kun je terecht bij AthleteSportsWorld.com, de website voor de duursport, wielrenner en triatleet. Zij hebben een showroom in Amsterdam.  

Ben je in de Randstad of in Amsterdam? Kom dan gerust eens langs in onze showroom voor een kennismaking of een persoonlijk advies. Je vind bij ons alle merken onder een dak...