• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Voor onderzoek naar (energie)stofwisselingsziekten bij kinderen

Ride4Kids is een organisatie die zich inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar (energie)stofwisselingsziekten bij kinderen.. Gewone dingen zoals lopen, rennen en praten zijn voor deze kinderen vaak al een zware inspanning. De tocht is een initiatief van ouders, familie en vrienden van kinderen die aan deze ziekte lijden of er aan zijn overleden.

Met het geld wordt o.a. wetenschappelijk onderzoek naar therapieën en medicijnen tegen deze ziekte gerealiseerd. Iedereen werkt daarom op vrijwillige basis bij Ride4Kids: zodat zoveel mogelijk geld ook daar terecht kan komen waar wij vinden dat het hoort!

Voor de fietsers is het een klimarrangement van in totaal ruim 7000 hoogtemeters verspreid over drie dagen, waarin je onder andere de Col du Tourmalet, Col d'Aubisque, Luz Ardiden, Hautacam, Le Col de Coraduque en de Col du Soulor moet bedwingen. Al meer dan honderd jaar zijn deze bergen het strijdtoneel voor de profwielrenners in de Tour de France. Ook zij komen zichzelf regelmatig tegen op de flanken van deze reuzen. Zorgvuldig omgaan met je energie is daarom noodzakelijk! 

Klik hier voor meer informatie of je aan te melden