• Gratis verzending v.a. €50,- (NL) en €65,- (BE)
  • Super snelle service
  • Gratis retourneren
Maxim Maxim Long Lasting Energy Drink (160ml)
Maxim Long Lasting Energy Drink (160ml) €2,55 €2,85

Maxim Long Lasting Energy Drink (160ml)

Sale
€2,85 €2,55
Op voorraad
  • Bestel 4 voor €1,85 per stuk en bespaar 27%
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
  • Direct uit voorraad
Informatie

Maxim Long Lasting Energy Drink is een verfrissende drink, minder zoet dan een sportdrank en met de smaak van citroen voor zowel vóór als
tijdens de inspanning. Vooral ideaal als vloeibare energiebron in het 2e deel van een wedstrijd, tocht of training wanneer vast voedsel innemen lastig is.
Maxim Long Lasting Energy Drink is het beste alternatief voor een energie reep.

 
Maxim Long Lasting Energy Drink bevat twee bronnen van energie in één mix: De belangrijkste energieverschaffer is maltodextrine, een langzaam koolhydraat voor langdurige energie. Maltodextrine is gehydrolyseerd waardoor het beter en makkelijker in het lichaam wordt opgenomen. 
Maltodextrine is een fantastische energiebron en is heel vriendelijk voor je maag. Bovendien heeft maltodextrine een minder zoete en daardoor aangenamere smaak en geeft het geen extreme insulinepiek waardoor je bloedspiegel langer stabiel blijft. 
De tweede energiebron is isomaltulose, ook een glucose polymeer voor sportfanaten. Isomaltulose geeft je spieren dezelfde hoeveelheid energie per gram als reguliere suiker (4 kcal/g) en het wordt in je lichaam ook op dezelfde manier omgezet. Maar… het wordt 4-5 keer sneller door je ingewanden gehydrolyseerd en geabsorbeerd. Dit komt door de sterkere binding van de glucose- en fructosecomponenten. 
 
Dus… wanneer de glucose uit maltodextrine opgenomen is in het bloed en je aldus de kracht heeft gegeven die je direct nodig had, zorgt de isomaltulose ervoor dat je hersenen en spieren langer door kunnen gaan en wordt voorkomen dat je ‘leegloopt’ tussen de momenten waarop je je energie weer aanvult.

Gebruik
Tijdens inspanning. De Maxim Long Lasting Energy is ideaal voor het tweede deel van je tocht of wedstrijd. Je kunt de 160ml in een keer opdrinken. 

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 675 kJ / 160 kcal
Koolhydraten 38 g 

* percentage of the ADH (Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid)

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur