Maxim Maxim Carboloader (500gr) Neutraal
Maxim Carboloader (500gr) Neutraal €12,50 €13,00

Maxim Carboloader (500gr) Neutraal

Sale
€13,00 €12,50
Op voorraad
  • Bestel 2 voor €10,95 per stuk en bespaar 12%
  • Bestel 3 voor €9,95 per stuk en bespaar 20%
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
  • Direct uit voorraad
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

Begin je race met een voorsprong. Deze Maxom Carboloader bevat 97% langzame koolhydraten en is vooral geschikt om de koolhydraatvoorraden in de spieren te optimaliseren. Met deze Carbo loader is het gemakkelijk om de hoeveelheid koolhydraten in je voeding te verhogen, zonder dat je heel veel moet gaan eten. 

Maxim Carbo Loader is niet alleen geschikt voor de warme dagen, maar het is ook ideaal voor in de herfst en in de winter. Als het kouder wordt en je vochtinname afneemt, is het heel belangrijk om toch voldoende energie in te nemen. Je hebt in koude periodes minder vocht (+mineralen) nodig, omdat je ook minder vocht (+mineralen) verliest. Maar je verbruikt dan vaak wel meer energie dan in warme periodes.

Maxim Carbo Loader is neutraal van smaak en daarom zeer geschikt om de hoeveelheid koolhydraten in je sportdrank te verhogen, zonder dat de drank te zoet wordt of  je extra (veel) moet gaan drinken. Bovendien bevat Carbo Loader uitsluitend lange koolhydraten. Daardoor geeft het geen extreme insulinepiek waardoor je bloedspiegel langer stabiel blijft.

Gebruik Maxim Carbo loader 1 dag voorafgaand aan je wedstrijd. Op de wedstrijddag zelf voeg je 2-3 schepjes Carbo Loader toe aan 750ml Maxim Hypotonic Sports Drink. Het levert ruim 100% extra energie voor 90 minuten intensieve training of wedstrijd. Een portie levert evenveel koolhydraten als 5 sneetjes brood, 440 gram gekookte pasta of 3 grote aardappels.

Ingrediënten: Maltodextrine, ascorbine zuur (vitamine C), thiamine (vitamine B1).

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur