High5 High5 Energiegel Plus Cafeine (38gr)
High5 Energiegel Plus Cafeine (38gr) €1,15 €1,25

High5 Energiegel Plus Cafeine (38gr)

€1,25 €1,15
Op voorraad
  • Bestel 20 voor €1,10 per stuk en bespaar 4%
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
  • Direct uit voorraad
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

 De High5 EnergyGel is een hoogwaardige, ultra geconcentreerde koolhydratengel met een heerlijke, lichte natuurlijke fruitsmaak.

 

Ver doorgedreven wetenschappelijk onderzoek bij High5 ontwikkelde ondertussen deze 4e generatie energiegel.  Elke dosis van 38g bevat 23g pure koolhydraten, zodat elke atleet snel en langdurig van energie voorzien wordt.

 

Gemakkelijk te openen, gemakkelijk te slikken en gemakkelijk verteerbaar: H5 EnergyGel heeft zijn plaats veroverd in de wereld’s zwaarste competities.

 

Reeds 2-5 minuten na de inname voel je een merkbaar verschil in je inspanning. Deze ’turbo’ brengt je prestatie gedurende een 45-tal minuten naar een superieur niveau.

De H5 energygel bevat alle essentiële electrolyten voor maximale vocht- en koolhydratenopname en bestaat in maar liefst 7 verschillende heerlijke,natuurlijke fruitsmaken.

Cruciaal om maximale inspanningen te leveren, bevatten H5 gels de electrolyten Natrium en Kalium, die essentieel zijn in het proces van omzetten van koolhydraten in energie, en voor de beste spierwerking zorgen.

Magnesium – Het verlies van magnesium door te zweten zorgt voor vermoeidheid en kan krampen teweegbrengen door de rol dat dit mineraal speelt in de gecontroleerde spiercontracties en de regeling van koolhydratenomzetting in energie.

Natrium – Vele studies tonen aan dat vochtbehoud beter, rehydratatie sneller en efficiënter gebeurd bij inname van natrium tijdens de inspanning.

Kalium – Dit mineraal is veruit de belangrijkste electrolyt aanwezig in de menselijke cellen. Ze speelt een belangrijke rol in de overdracht van prikkels in zenuwimpulsen, contractie van de spiercellen, en algemeen onderhoud van het volledig cardiovasculair systeem.

Ingredienten: Maltodextrine, glucose, caffeine, smaakstoffen, natrium, conserveermiddelen E211 E202.

Voedingswaarde  per 30ml
Energie  384 kJ/ 92 kcal
Koolhydraten 23 gram
Waarvan suikers 7 gram
Eiwit 0,0 gram
Natrium 0,04 gram
Caffeine 0,03 gram

 

 

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur