• Gratis verzending v.a. €50,- (NL) en €65,- (BE)
  • Super snelle service
  • Gratis retourneren
Hammer Nutrition Hammer Recoverite Hersteldrank (784gr) - 16  servings
Hammer Recoverite Hersteldrank (784gr) - 16 servings €44,95

Hammer Recoverite Hersteldrank (784gr) - 16 servings

€44,95
Niet op voorraad
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
Informatie

 

Sportprestatieverbetering hangt af van een trainingsprogramma voor het stimuleren van spieraanpassing en cardiovasculaire aanpassing, gevolgd door een herstelperiode waarin het lichaam zichzelf opnieuw opbouwt op een ietwat fittere manier dan voorheen. Het daadwerkelijke voordeel van trainen treedt op tijdens het herstel, maar alleen wanneer er sprake is van voldoende rust en optimale voedingsondersteuning. Een zo snel mogelijke aanvulling met koolhydraten en proteïne na de inspanning helpt je het meest  jouw training te halen. 

De Hammer Recoverite levert koolhydraten en proteïne in een ideale 3:1 verhouding. Het zorgt voor een uitstekende glycogeensynthese en heropbouw van spierweefsel, welke de twee belangrijkste onderdelen van herstel vormen. Wat betreft koolhydraten: Recoverite bevat alleen maltodextrine, een complex koolhydraat met een hoge glycemische index om een snel metabolisme te waarborgen. In tegenstelling tot de meeste herstelproducten, die enkelvoudige suikers bevatten, zorgt maltodextrine voor een grote hoeveelheid gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zich snel aanpassen. Dit is essentieel voor het voorkomen van maagpijn en bevordert een volledig, efficiënt herstel van spierglycogeen.

Recoverite bevat daarnaast alleen weiproteïne isolaat, wat nagenoeg vet- en lactosevrij is en het hoogste percentage aan proteïne oplevert. Voor de heropbouw van droge spiermassa en ondersteuning van het immuunsysteem heeft weiproteïne geen gelijke en is zij simpelweg de puurste vorm van verkrijgbare weiproteïne. Daarnaast bevat iedere portie van Recoverite drie gram l-glutamine die het herstel een flinke boost geven.

Recoverite bevat daarnaast voedingsstoffen die het herstel stimuleren, zoals ChromeMate® chroompolynicotinaat (voor het maximaliseren van spierglycogeensynthese) en l-carnosine, een krachtig antioxidant en potentiële antiverouderingsvoedingsstof. Recoverite bevat bovendien een allesomvattend elektrolytenprofiel om verminderde essentiële mineralen aan te vullen.

Recoverite is tevens geheel vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en zoetstoffen.

De Hammer Recoverite hersteldrank is verkrijgbaar in de volgende smaken:

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur