Compressport Compressport Quad Wit
Compressport Quad Wit €47,95 €60,00

Compressport Quad Wit

Sale
€60,00 €47,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
  • Direct uit voorraad
  • Klantenservice from 09:00 to 17:00
Informatie

CSPRESSPORT® QUAD ... de revolutie! 

Een revolutie voor alle sportliefhebbers die hun benen inzetten om de grenzen van hun sport op te zoeken. Of het nu gaat om fietsen of hardlopen, op de weg of in de bergen, de nieuwe "CSPRESSPORT® QUAD" geeft u vleugels! Een selectieve compressie op het gebied rond de dijspieren zorgt voor een gevoel van lichtheid en zuiverheid - kilometer na kilometer.

U verdrijft het gevoel van uitputting en zware benen en herstelt tijdens uw inspanning, zodat u uw eigen piek tijdens iedere versnelling opnieuw kunt aanvallen. Draag uw "CSPRESSPORT® QUAD"-incognito (als een beenwarmer) onder uw fietstenue, uw broek of triatleetoutfit of doe wat de meeste Australiërs al doen en draag uw CSPRESSPORT® QUAD onder uw hardlooptenue.

Binnen het assortiment van CSPRESSPORT® helpt het Techno-CSPRESSPORT®-weefsel de schokgolven van de harde ondergrond te beperken. Het draagt in belangrijke mate bij aan een vermindering van de trillende bewegingen van de spieren (spiervezels), aan het verleggen van uw grenzen en aan het tegengaan van spiervermoeidheid. De kans op blessures wordt dus aanzienlijk kleiner (fietsen en hardlopen).

Als u CSPRESSPORT® na uw inspanning deel laat uitmaken van uw herstel, zult u merken dat uw benen al weer snel klaar zijn voor nieuwe sportieve uitdagingen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur