• Gratis verzending v.a. €50,- (NL) en €65,- (BE)
  • Voor 17:00 besteld (ma-vrij), morgen in huis
  • Gratis retourneren
Compressport Compressport ArmForce Zwart
Compressport ArmForce Zwart €23,95 €25,00

Compressport ArmForce Zwart

Sale
€25,00 €23,95
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Super snelle service
  • Gratis retouren
  • Showroom in Amsterdam
  • Vragen? Mail of bel ons!
  • Direct uit voorraad
Informatie

De ARMFORCE-armsleeves zijn de meest veelzijdige mouwen voor zowel personen die af en toe sporten als voor de getrainde sporter die in het voorjaar, najaar en in de winter trainen.

AEROKNITTING
Het binnenste gedeelte van uw armsleeve heeft een speciale, luchtig geweven structuur die het vrij circuleren van lucht mogelijk maakt en daarmee zorgt voor maximale ventilatie en directe vochtopname.

SHOCK ABSORBER
De 360° naadloze compressie rond de arm vangt het “schokgolf”-effect op spieren, bloedvaten en gewrichten op. Minder trilling betekent dat uw spieren minder snel vermoeid raken. Hierdoor bent u veel beter in staat gedurende langere tijd een inspanning te leveren!

DUAL ACTIVE CSPRESSION
De stapsgewijze compressie functioneert op beide spierzones in uw arm. Een verbeterde veneuze terugstroom en absorptie van schokken wordt over de gehele armlengte gegarandeerd.

PERFORMANCE
Tijdens training zorgt de stimulatie van de bloedstroom voor extra zuurstoftoevoer naar de spieren. Uw armen voelen lichter en minder gespannen.

ULTRALIGHT+ULTRARESISTANT
Uw CSPRESSPORT® ArmForce-armsleeves houden geen water vast en blijven ultralicht onder alle omstandigheden. Bij normaal gebruik zijn uw armsleeves scheurbestendig.

RECOVERY
Voorkom stijve spieren, vermijd melkzuur en verbeter uw herstel door na het douchen de ProRacing-armsleeves te dragen (thuis, op kantoor, in het vliegtuig, ...)

THERMO REGULATION
De speciale structuur beschermt u tegen kou en een snijdende wind terwijl u blijft profiteren van maximale respiratie van uw huid. De activering van de microcirculatie draagt bij aan en ondersteunt de temperatuurregulerende functie van de huid en maakt het daarmee voor u mogelijk energie te besparen.

MORPHOFIT
Het materiaal van de 100% naadloze CSPRESSPORT® ArmForce-armsleeves heeft een speciale structuur om perfect aan te sluiten op alle vormen van uw arm en zorgt daarmee voor maximale efficiëntie en comfort (schuurt niet).

3D.SWEATDOTS
Een echte vochtabsorbeerder die het zweet direct doet opdrogen en het u mogelijk maakt uw transpiratie met de achterkant van uw hand van uw gezicht te vegen. De Dots nemen geen vocht op en de lucht die ertussendoor stroomt maakt supersnel drogen mogelijk!

ANTIBACTERIAL
De 100% hygiënische SANITIZED®-behandeling helpt de groei van bacteriën voorkomen en gaat lichaamsgeuren op natuurlijke wijze tegen. Hierdoor bent u de hele dag verzekerd van een fris gevoel.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur