• Gratis verzending v.a. €50,- (NL) en €65,- (BE)
 • Voor 17:00 besteld (ma-vrij), morgen in huis
 • Gratis retourneren
Born Born Energy Super Gel (40gr) Banana
Born Energy Super Gel (40gr) Banana €1,45 €1,50

Born Energy Super Gel (40gr) Banana

€1,50 €1,45
Niet op voorraad
 • Bestel 12 voor €1,40 per stuk en bespaar 3%
 • Bestel 24 voor €1,35 per stuk en bespaar 7%
 • Super snelle service
 • Gratis retouren
 • Showroom in Amsterdam
 • Vragen? Mail of bel ons!
 • 1-3 werkdagen
Informatie

Voor het leveren van sportieve inspanningen zijn koolhydraten nodig. Naast energiedrank, zorgt een Born Supergel voor de aanvulling van de benodigde koolhydraten om een inspanning zonder problemen te kunnen voltooien. Born Supergel heeft een verpakking die openscheurt en is dus makkelijk in te nemen. Born Supergel is een geconcentreerde bron van koolhydraten, bestaande uit snelle en langzame koolhydraten. Daarnaast bevat dit product VinOserae®, een extract uit druivenpit met een hoge anti-oxydantwerking.

Hiermee bereik je het optimale resultaat.

 • Geeft een extra energie boost! 
 • Hoge anti-oxydantwerking door VinOserae® 
 • Voorkomt hongerklop 
 • Gebruiksvriendelijke verpakking, ideaal voor duursporters 
 • Banaansmaak

Born Supergel is bijzonder geschikt voor mensen die intensief sporten. Het werkt voor zowel de professional, als voor de recreant. De professionele sporter kan de extra’s goed gebruiken bij zijn streven naar het aftasten van de grenzen van het ‘menselijke vermogen’. Recreanten belasten het anti-oxidantsysteem te onregelmatig, waardoor tijdens het sporten een extra belasting ontstaat voor het lichaam. Ook recreanten hebben baat bij het gebruik van Born Supergel

VinOserae is een bijzonder concentraat uit rode wijn. Het is rijk aan anti-oxidatieve polyphenolen en t-resveratrol. ‘Polyphenolen’ is een verzamelnaam voor de zgn. OPC’s (oligomere procyanidines), Anthocyanines en phenolzuren. Sommige wetenschappers denken dat de polypenolen uit rode wijn een verklaring vormen voor de zgn. ‘French Paradox’. Ondanks het feit dat mensen in Frankrijk veel vet consumeren, sterven er in Frankrijk verhoudingsgewijs minder mensen aan hart- en vaatziekten dan in de overige West-Europese landen. De relatief ‘hoge’ consumptie van rode wijn per hoofd van de bevolking zou daarvoor verantwoordelijk kunnen zijn.

Een in-vitro studie aan het INSERM (Parijs) toonde aan dat VinOserae® bij menselijke spiercellen de hoeveelheid stikstofoxide-radicaal (NO) met méér dan 250% verminderde na zware inspanning. VinOserae® rode wijn polyphenolen werken positief op de oxidatie van LDL-cholesterol, bloeddruk en de bloedstolling. Ze werken 20x krachtiger dan Vitamine E en sparen de anti-oxidant-vitamines-bij-uitstek (vitamine C en E) in ons lichaam.

De effectiviteit van het anti-oxidantencomplex uit druiven werd aangetoond door een onderzoek in het American Journal of Clinical Nutrition van november 2002.De proefpersonen kregen gedurende twee weken dagelijks 10 ml puur druivensap. Een andere groep kreeg dagelijks een hoge dosering vitamine E (400 iu). In beide groepen werd na twee weken een significante toename gevonden van de anti-oxidantbescherming in het serum en het LDL-cholesterol. In de groep die druivensap had gekregen was bovendien de concentratie van geoxideerd eiwit in het bloed afgenomen, wat er op duidt dat het druivenextract krachtiger werkt dan een hóge dosis (40x de ADH*-waarde) vitamine E.

Born Energie Supergel bevat per sachet 100 mg VinOserae®; dit resulteert in een inname van 300 mg bij een gemiddeld gebruik van drie sachets tijdens een inspanning. In het algemeen wordt 100-300 mg per dag VinOserae® beschouwd als een effectieve inname voor anti-oxidantbescherming.

Ingredienten: glucosesiroop, bananenpuree concentraat (17%), resveratrol (uit VinOserae® (0.25%)), conserveermiddel E202.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkelkeur